U OVOM MOMENTU JE NASTAO INCIDENT U SUDNICI! Na suđenju Blažiću za masakr kod Mladenovca DRAMATIČNE SCENE (VIDEO)
Haos na suđenju Blažiću, Foto: Nenad Kostić

incidetn

U OVOM MOMENTU JE NASTAO INCIDENT U SUDNICI! Na suđenju Blažiću za masakr kod Mladenovca DRAMATIČNE SCENE (VIDEO)

Danas je u Višem sudu u Smederevu trebalo da se održi pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, međutim došlo je do incidenta

Objavljeno:

Na pripremnom ročištu Urošu Blažiću danas je došlo do incidenta, kada su roditelji ubijenih mladih ljudi napali okrivljenog!

Kako je po izlasku iz sudnice rekla Zorica Panić, kojoj je Blažić u krvavom piru 4. maja prošle godine u školskom dvorištu u selu Dubona ubio ćerku Kristinu i sina Milana, "ona nije mogla da podnese kada ga je ugledala u sudncici".

00:20

Haos na suđenju Urošu Blažiću

- Bilo je dramatično, iz sudnice se začula cika i vika, stražari su odjednom počeli da trče ka sudnici, a oni koji su bili unutra nisu dozvoljavali da se izađe. Nije se znalo šta se unutra događa, ali se čulo i neko lupanje - opisuje naš izvor dramatične scene.

Kako kaže naš izvor, čim je Blažić napadnut, stražari su brzo reagovali i Uroš i njegov otac Radiša Blažić su trčeći sa sve lisicama na nogama i rukama, u pratnji stražara, pobegli iz sudnice.

Ožalošćeni roditelji su po izlasku iz sudnice rekli da je njih pogodilo to što je Uroš Blažić, između ostalog, u sudnicu ušao pognute glave, a dodatno ih je uzenirilo to što je na sebi imao pancir.

00:08

U sudnicu ušlo deset čuvara

- Od nas ga čuvaju? Pa naša deca nisu imala pancir kada je pucao po njima, niti su bili krivi za bilo šta. Što sad nije podigao glavu, nego baja spustio, a pre godinu dana se pravio pametan - rekao je jedan od neutešnih rodirtelja dok je napuštao zgardu suda.

Podsetimo, Uroš Blažić se teteti da je 4. maja 2023. godine u selima Malo Orašje i Dubona kod Smedereva i Mladenovca, hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 12 ranio.

Kako smo ranije pisali, Uroš Blažić nije poznavao svoje žrtve,sa njima nije bio u sukobu, a motiv za nezapamćeno masovno ubistvo praktično nije ni imao. Tokom istrage je, navodno, ispričao "da je čuo da meštani loše govore o njemu i njegovoj porodici i da ga ogovaraju"; ali nije naveo ko je konkretno to govorio, kao i šta je konkretno govoreno.

Bonus video:

00:29

Advokat Nebojša Perović

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.